CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, March 2, 2010


SELAMAT HARI LAHIR ABANGGGGG........

Sebenarnya aku sangat terlambat menulis entri ini , khas buat my hearthrob( betul ke ejaan tu...) ni perkataan yang kwn aku gunakan masa kat U dulu. Puluhan tahun yang lalu... Aku bersih bab-bab ni . betul tak kakak and Miss Nawuki... He...He... Mulanya aku nak abaikan aje ingat tahun depan la tulis... coz sangat busy lately. Tapi bila aku nak tulis N3 buat anak sulungku ... tiba-tiba .. timbul rasa sayu di hati.. Alangkah tak baiknya aku..Bagaimana sanggup aku buat-buat lupa kat rakan kongsi aku selama s 26 tahun ni..Aisehhh SANGAT TAK PATUTKAN....
Sebetulnya aku tak pernah lupa nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR buat semua ahli keluargaku.. Selalunya aku akan ucapkan atau SMS tepat DETIK 12.00 MALAM.Jam 12 malam 24 Februari yang lalu aku dah wish my hubby..SELAMAT HARI LAHIR DARLING... jawapan klise dari hubbyku.. La.... kenapa ingatkan .... Terasa makin tua pula .. Amboi... amboi....jawabku "Kan bagus diperingatkan kita dah tua .. Semoga kita sedar dan berusaha untuk sentiasa mendekatkan diri dengan Sang Pencipta." Seiring dengan itu aku hadiahkan jilid IHYA' ULUMUDDIN karangan Imam Shafie yang diterjemah dalam Bahasa Melayu...
SELAMAT HARI LAHIR ABANG......walaupun saya tau abang tak baca N3 ni tapi hati saya puas kerana berjaya jg menulis walaupun tertunda...
LOVE U.......

2 comments:

miSs nAmiA said...

salam ckgu..
walaupon saya xtaw bila masa ckgu akan buka blog ckgu nih..
saya ttp nk mnulis komen..
hehhe..
spa sngka ckgu yg garang masa sekolah ada gaya pnulisan yg mnarik kn?:)
miss u ckgu

[aiman nabilah]
jnguk2 la blog saya yg totaly merepek~

Misk said...

terima kasih atas pujian... Garang saya bertempat ..untuk kejayaan anak didik saya....bila mereka berjaya saya turut rasa gembira